avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Oferta de angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Oferta de angajare

Bună ziua. O firmă pentru care lucrasem, m-a contactat pentru a-mi cere CV-ul, cu care să participe la o licitație pentru un pachet de servicii. Tot pentru aceasta licitație, mi-a trimis o oferta de angajare. Am scris pe ofertă "sunt de acord cu prezenta oferta cu mențiunea că, în eventualitatea semnarii unui CIM, doresc o renegociere a condițiilor de angajare". După ce au câștigat pachetul de servicii, firma a organizat concurs pentru ocuparea posturilor vacante insa pe mine nu m-au invitat. Explicația lor a fost că oferta este considerata refuzată , din cauza acelei mențiuni. Va rog sa-mi spuneți dacă această firmă a procedat corect si legal. Mentionez că am fost un grup de persoane care au facut aceeași mentiune însă, cu excepția mea, celorlalte li s-a făcut o contra oferta, pe care au semnat-o și care au fost invitate la concurs. Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
Cristina Stoian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 1 Septembrie 2018
Oferta de munca nu are valoare juridica, decat sub aspectul indeplinirii de catre angajator a obligatiei de informare a dv, anterior semnarii cim.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

".... retragerea ofertei de muncă, în situaţia în care aceasta a fost deja acceptată de candidat, are consecinţe exclusiv de ordin material asupra angajatorului, în sensul că acesta va fi obligat să suporte consecinţele retragerii intempestive şi o eventuala plată de daune interese."
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta nerespectata RodicaSI RodicaSI Buna ziua. Va rog frumos să îmi spuneți dacă este legal ca un angajator sa renunțe la procesul de angajare dupa doua zile de la transmiterea ofertei de ... (vezi toată discuția)
Neonorare oferta angajator Nadia Stirbu Nadia Stirbu Buna seara! Ma confrunt cu următoarea situatie:Din august anul trecut ma aflu in concediu de copil si pentru a beneficia de stimulentul de inserție mi-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa știu ce se poate face in cazul in care ... Cornelia1221@gmail.com Cornelia1221@gmail.com Buna ziua, Doresc sa știu ce se poate face in cazul in care un angajator își retrage ( nu mai onorează) oferta de angajare făcută unui potențial ... (vezi toată discuția)