Buna ziua! Mi am făcut branșament individual la apa având contract direct cu cei care furnizează apa și cu cei care ridică gunoiul menajer iar curentul in beciul proprietate personala îmi este legat pe împreună cu cel din apartament. As dori sa știu ce obligații mai am fata de asociația de proprietari din moment ce am contracte individuale cu fiecare societate de furnizare a apei, a gunoiului menajer și a electricității, deoarece asociația continua să treacă doua persoane la taxe iar sumele trecute sunt " cheltuieli generale" ! Va mulțumesc anticipat!
Ar mai fi: lumina in spatii comune, apa in spalatorie, cota parte la salariul femeii de serviciu care face curat pe scara, cota parte la salariul administratorului, cota parte la fond de reparatii si fond de rulment, etc.
Apa nu există în uscatorie, nu a fost niciodată, femeia de servici o plătim individual fiecare apartament de pe scara iar reparațiile ce s au facut, ( acoperis, reparat curent pe scara, reparații fatada bloc ori interior scara, demisol) s au facut pe cheltuia noastră a proprietarilor.
aveti obligatiile cerute de lege.
Poate ar fi util sa faceti o descriere a apartamentului: face parte dintr-un condomniu, cate etaje, unde e plasat apartamentul, ce fel de acoperis aveti.
Oricum, nu aveti casa particulara, si nici nu locuiti in padure !