Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociație proprietari

Buna ziua! Mi am făcut branșament individual la apa având contract direct cu cei care furnizează apa și cu cei care ridică gunoiul menajer iar curentul in beciul proprietate personala îmi este legat pe împreună cu cel din apartament. As dori sa știu ce obligații mai am fata de asociația de proprietari din moment ce am contracte individuale cu fiecare societate de furnizare a apei, a gunoiului menajer și a electricității, deoarece asociația continua să treacă doua persoane la taxe iar sumele trecute sunt " cheltuieli generale" ! Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 13:19, 7 Septembrie 2018
Ar mai fi: lumina in spatii comune, apa in spalatorie, cota parte la salariul femeii de serviciu care face curat pe scara, cota parte la salariul administratorului, cota parte la fond de reparatii si fond de rulment, etc.
Apa nu există în uscatorie, nu a fost niciodată, femeia de servici o plătim individual fiecare apartament de pe scara iar reparațiile ce s au facut, ( acoperis, reparat curent pe scara, reparații fatada bloc ori interior scara, demisol) s au facut pe cheltuia noastră a proprietarilor.
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
mayalore, utilizator
Obligatiile fata de asociatia de proprietari sunt reprezentate de cote parti comune
aveti obligatiile cerute de lege.
Poate ar fi util sa faceti o descriere a apartamentului: face parte dintr-un condomniu, cate etaje, unde e plasat apartamentul, ce fel de acoperis aveti.

Oricum, nu aveti casa particulara, si nici nu locuiti in padure !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pt. suprafetele comune la renovarea blocului ContSters45341 ContSters45341 Buna ziua, Blocul nostru are pe stanga apart. cu 3 camere si pe dreapta apart. cu 4. La renovarea blocului (respectiv fatada si acoperis) am insistat ca cei ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere ContSters50658 ContSters50658 As dori sa stiu, daca am centrala proprie si contorizare individuala apa rece, sigur pe banii mei toate, nu ar trebui reduse proportional si cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. exista vreo lege in romania care scuteste proprietarul ... ArtDi ArtDi Buna ziua. Exista vreo lege in Romania care scuteste proprietarul unui apartament, care nu locuieste in acel imobil, de plata la asociatie a curateniei si a ... (vezi toată discuția)