avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La gradinita in grupa mare peste varsta de 6 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La gradinita in grupa mare peste varsta de 6 ani

Buna ziua,

Am un baietel de 6 ani si jumatate si eu ca si parinte al lui consider ca poate sa mai stea un an la gradinita, nedorind sa-l inscriu inca la scoala in grupa pregatitoare.
Totusi datorita metodologiei de inscriere in calasa 0, ar trebui ori sa l inscriu si sa=l retrag ori sa ii fac evaluare psihosomatica, ceea ce i-ar putea afecta in viitor.

As dori sa ma sfatutit, sa mi dati o solutie pentru a l reinscrie la gradinita.


Va multumesc,

Simona
Cel mai recent răspuns: Nytrai , utilizator 11:44, 10 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o nelămurire cu clasa 0 si sper ca cineva sa ma ... Crisidrius Crisidrius Buna ziua! Am o nelămurire cu clasa 0 si sper ca cineva sa ma ajute. Copilul meu face 6 ani in luna iulie,nu l-am inscris la clasa 0 gandindu-ma ca este ... (vezi toată discuția)
Exista o cale legala de a inscrie copilul direct in clasa intai? ionutd26 ionutd26 Buna ziua. Am o fetita care in momentul de fata se afla la gradinita, grupa mare. As vrea sa o dau direct in clasa 1 si nu gasesc o cale legala. Este al ... (vezi toată discuția)
Este frecventarea grădiniței obligatorie tzapone tzapone După lungi negocieri avea am reușit sa conving mama sa înscrie anul trecut băiețelul la grădiniță asta dupa maI bn de un an de incercari , dei in momen ... (vezi toată discuția)