avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Clasa pregatitoare 2013 - 2014
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Clasa pregatitoare 2013 - 2014

am copilul nascut in ianuarie 2008 si as vrea sa stiu daca pot din toamna sa il inscriu la clasa 0 . si ce acte imi sunt necesare
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:41, 31 Martie 2013
A fost publicata Metodologia de inscriere in invatamantul primar in anul scolar 2013-2014
[ link extern ]
Se poate descarca de aici
[ link extern ]

În cazul în care existã solicitãri de înscriere în clasa pregãtitoare a copiilor care împlinesc 6 ani dupã data de 31 decembrie 2013, inspectoratele scolare/unitãtile de învãtãmânt vor consilia pãrintii privind nevoia de a lua decizii în interesul educational al elevului si îi vor informa cã solicitarea nu poate fi solutionatã decât în situatia în care evaluarea dezvoltãrii psihosomatice atestã pregãtirea copilului pentru parcurgerea cu succes a clasei pregãtitoare. In cazul în care rezultatul evaluãrii aratã cã dezvoltarea psihosomaticã nu poate asigura parcurgerea cu succes a clasei pregãtitoare, copiii vor fi înscrisi în grupa mare din învãtãmântul prescolar. Rezultatul evaluãrii nu poate fi contestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare clasa pregatitoare/repetarea anului ContSters378070 ContSters378070 Buna ziua, In ce conditii legale poate repeta un copil clas pregatitoare? Rezultatele scolare nu sunt satisfacatoare, familia decide sa nu continue clasa I, ... (vezi toată discuția)
Clasa zero vhojda vhojda In anul scolar 2013/2014, un prescolar care nu a fost in clasa O, (din diferite motive), si are varsta de 7 ani, poate urma cursurile scolare in clasa I ? ... (vezi toată discuția)
Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)