Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit banca

Buna ziua,
Am gasit un apartament de cumparat dar e scos din el tot, inclusiv de pe peretii aproape pana la caramida(proprietarii au dorit sa renoveze).
Fara usi, parchet, centrala, faianta...
Intrebarea mea: evaluatorul bancii ar putea acorda credit pentru un apartament in acest stadiu? ( 900 mil)
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:51, 20 Septembrie 2018
Depinde unde este apartamentul, depinde de ce utilizati se regasesc: gaze, curent electric, etc.. Depinde de multe. Discutati la banca aceste aspecte si eventual cu evaluatorul bancii.
~ Conținut șters la cerere ~
La evaluarea unui imobil nu se tine cont si de utilizati si de imbunatatiri? Am asistat la 2 evaluari pentru credite imobiliare si am observat ca tin cont de tipul materialelor folosite, utilitati, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare/amenajare garsoniera in regim propriu Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, 1) Se poate renova un apartament in regim propriu? daca dacare este baza legala? Exista vreo limitare vis a vis de persoana care executa fizic ... (vezi toată discuția)
in 2021 am achizitionat un apartament de la o persoana ... lazauradu18 lazauradu18 Buna ziua, In 2021 am achizitionat un apartament de la o persoana care cumpara apartemente vechi, le renoveaza si le revinde. Apartamentul a fost \"renovat\" ... (vezi toată discuția)
Locuit impreuna, apartamentul lui,cheltuieli comune carmen.tomozei carmen.tomozei Buna ziua, Am 30 de ani si ma mut cu prietenul meu. S-a nascut intrebarea cum tinem banii si ce facem cu surplusul de aprox 4000 de ron lunar. Precizez ca ... (vezi toată discuția)