avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot da asociatia de proprietari in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot da asociatia de proprietari in instanta

Responsabilul de asociatie de locatari are dreptul sa intre sau sa ceara cheia de la apartamentul de la mia propietate,tinind cont ca EU sunt plecat in strainatate din 2002 si vin in tara pentru 3-4 zile ondata la la 2-3 ani la asociatie daca platesc PE foaie nu se scade nimic .mai adauga citeva sute de lei in plus si PE deasupra vite 200 lei La luna pentru intirziere de plata lunara EU chitantele de plata le am ,mai este si altceva IMI Pune LS playa consumo de 50 metri cubi de apa in fiecare luna unde ajung banii daca pe foaie nu se scade nimic am fotografii facute la afise si chitante
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:09, 25 Septembrie 2018
Daca nu exista defectiuni in apartament la partea comuna care sa intre in responsabilitatea asociatiei d e proprietari,pretentia presedintelui de asociatie nu are temei legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere andrei227 andrei227 buna seara, am doua situatii la care as vrea sa primesc niste sfaturi daca se poate.. eventual cu citate din lege. 1. daca la cumpararea unui imobil, ... (vezi toată discuția)
Unde reclam administratorul blocului? gabriel32 gabriel32 Buna ziua, de un aproximativ jumatate de an mi-am schimbat domiciliul. Momentan locuiesc in chirie (fara vreun contract notarial). La inceput nu am luat in ... (vezi toată discuția)
Plata apa neconsumata giullianna giullianna Buna ziua! Pe data de 28 decembrie am fost la asociatie sa declar indexul la apa. Doamna de la caserie imi trecuse deja 1 mc, cu toate ca eu nu am avut consum ... (vezi toată discuția)