avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare deplasare la curs modular
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare deplasare la curs modular

Lucrez la ISU și am fost trimis la un curs modular cu ordine de serviciu pentru ambele module și pentru atestarea finala dar financiarul mi-a decontat doar un singur drum.
De asemenea nu găsesc HG 372/1990 .
Menționez. ca modulele au avut loc în luni diferite.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:05, 28 Septembrie 2018
Hotărârea Guvernului nr. 372/1990 nu a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, întrucât se supunea regulilor privind reglementările din sectorul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.


Poate va ajuta

HOTĂRÂRE nr. 1.292 din 4 noiembrie 2003
privind drepturile de transport ale poliţiştilor, elevilor şi studenţilor din instituţiile de învăţământ pentru formarea poliţiştilor
[ link extern ]

ORDIN nr. 51 din 7 aprilie 2014 (*actualizat*)
pentru aprobarea Normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor de transport în unele situaţii în care cadrele militare, poliţiştii şi personalul civil se deplasează la şi de la locul de muncă

[ link extern ]

Daca ati urmat un curs de formare este de la sine inteles ca trebuie sa va deconteze deplasarea pentru intregul curs, respectiv, pentru ambele module, indiferent daca cursul s-a desfasurat intr-o singura etapa sau in etape diferite.

Articolul 194-Codul muncii
(1) Angajatorii au obligația de a asigura participarea la programe de formare profesională pentru toți salariații, după cum urmează:
a) cel puțin o dată la 2 ani, dacă au cel puțin 21 de salariați;
b) cel puțin o dată la 3 ani, dacă au sub 21 de salariați.
(2) Cheltuielile cu participarea la programele de formare profesională, asigurată în condițiile alin. (1), se suportă de către angajatori.
Articolul 197
(1) În cazul în care participarea la cursurile sau stagiile de formare profesională este inițiată de angajator, toate cheltuielile ocazionate de această participare sunt suportate de către acesta.
(2) Pe perioada participării la cursurile sau stagiile de formare profesională conform alin. (1), salariatul va beneficia, pe toată durata formării profesionale, de toate drepturile salariale deținute.
(3) Pe perioada participării la cursurile sau stagiile de formare profesională conform alin. (1), salariatul beneficiază de vechime la acel loc de muncă, această perioadă fiind considerată stagiu de cotizare în sistemul asigurărilor sociale de stat.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs igiena Mari-Mari Mari-Mari Buna seara , Cursul de igiena se face in timpul personal sau in timpul orelor de.munca? (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba cu clauza formare profesionala Little_skip Little_skip Buna seara, As dori sa stiu daca in perioada de proba intra in vigoare clauza de formare profesionala. Mentionez ca nu am beneficiat pana in prezent de ... (vezi toată discuția)
Resurse umane - concediu de odihna izapopa izapopa Urmez un curs de calificare pe cheltuiala angajatorului, cu scoatere din productie. Cursul are durata de 360 ore si se desfasoara pe parcursul a 3 (trei) ... (vezi toată discuția)