avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CONDAMNARE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CONDAMNARE

Buna ziua, o intrebare am si eu. Am inteles ca un an de puscarie este de 8 luni este adevarat. Am fost înjunghiat si persoana a fost condamnată la 6 ani cu executare. Sa inteleg ca din 6 ani el sta 4 ani inchis? Multumesc anticipat. Un raspuns mai pe inteles as dori, adica daca e adevarat ca sta doar 4 ani din 6 de pedeapsa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:23, 29 Septembrie 2018
Depinde. Persoana condamnata poate beneficia de o reducere de pedeapsa, liberare conditionata, etc, dupa caz. Legea permite, insa asta nu inseamna in mod automat ca asa se va intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata unui an de detentie manu2685 manu2685 cine imi poate spune si mie daca a intra o lege luna aceasta sau va intra pana in martie legea care va micsora durata unui an de puscarie de la 8 luni la 6 ... (vezi toată discuția)
Termenul cel mai apropiat pentru iesire din inchisoare MorosanuMadalina MorosanuMadalina Dupa ce perioada un detinut poate iesi mai repede din inchisoare, avand pedeapsa de 4 ani cu executare pentru aderarea sau sprijinirea unui grup infractional ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal Adyonela Adyonela Buna seara. Se aude prin popor ca de la intrarea in vigoare a noului cod penal, anul de detentie nu se va mai considera 8 luni cum a fost pana acum , ci 6 ... (vezi toată discuția)