Bună ziua
Vă rog să mă ajutați și pe mine cu următoarele situații.
În 2011 am vândut cuiva o mașină omul avea nevoie de ceva piese, ulterior am primit certificatul de dezmembrare. Registrul auto nu a radiat mașina atunci pe motiv ca nu aveam certificatul fiscal, primăria nu a vrut să îmi elibereze certificatul fiscal pe motiv ca nu puteam plăti impozitul deoarece aveam amenzi la ei și. prima oara trebuia sa plătesc amenzile apoi impozitul. Intre timp eu nu mai locuiesc în România dar la taxe și impozite suma a crescut uimitor de mult
Cum pot sa radiez mașină fără sa plătesc impozitul de la data dezmembrări ei.
Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Conform dispozitii in vigoare radierea din evidenta fiscala se face la momentul depunerii documentului justificativ
Aveti obligatia sa achitati debitul aferent bun mobil pana la momentul depunerii documentului justificativ
Adică dacă încă 30 de ani nu ajung în țară, mi se tot adună la taxe și impozite, pe o mașină pe care legal pot demonstra prin certificatul de dezmembrare, ca nu mai exista fizic?
ynocentta a scris:
Conform dispozitii in vigoare radierea din evidenta fiscala se face la momentul depunerii documentului justificativ
Aveti obligatia sa achitati debitul aferent bun mobil pana la momentul depunerii documentului justificativ
Impozit auto
picassomonique
Buna ziua, as dori sa ma informati ,daca este legala sau nu aceasta problema . Am avut o masina pe care am dus-o la dezmembrari, am platit impozit pe ea cat ... (vezi toată discuția)