avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am radiat o mașină în 2017 la dezmembrări.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am radiat o mașină în 2017 la dezmembrări.

Bună ziua! Am radiat o mașină în 2017 la dezmembrări și certificatul l am dus la fisc local după doi ani. Se scade de la plata din data radiata sau când duci certificatul de radiere?
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:50, 21 Februarie 2023
Radierea auto de pe rol fiscal se opereaza de la momentul depunerii documentului justificativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto picassomonique picassomonique Buna ziua, as dori sa ma informati ,daca este legala sau nu aceasta problema . Am avut o masina pe care am dus-o la dezmembrari, am platit impozit pe ea cat ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dezmembrat și ștergerea datoriilor retroactive Mihai Covaliu Mihai Covaliu Bună ziua Vă rog să mă ajutați și pe mine cu următoarele situații. În 2011 am vândut cuiva o mașină omul avea nevoie de ceva piese, ulterior ... (vezi toată discuția)