avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare achizitie imobil proprietate banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare achizitie imobil proprietate banca

Buna ziua,
1. Care sunt toate actele necesare pentru achizitia unui imobil aflat in proprietatea unei banci, fost sediu de sucursala? Pentru transferul dreptului de proprietate catre persoana fizica, urmand ca ulterior sa se infiinteze firma sau punct de lucru pentru firma in acel imobil.
2. Mi s-a spus ca se emite factura. Este suficient, sau trebuie neaparat si contract de vanzare-cumparare prin notariat?
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2018
raduiulian, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte achizitie imobil proprietate banca raduiulian raduiulian Buna ziua, 1. Care sunt toate actele necesare pentru achizitia unui imobil aflat in proprietatea unei banci, fost sediu de sucursala/apartament in ... (vezi toată discuția)
Legea ipotecara paunica paunica o curiozitate de \"incepator\". cat de legal e sa fac un imprumut ipotecar in euro si banca sa il plateasca in lei (transformand la cursul bancii)? asta in ... (vezi toată discuția)
Vanzare fond de comert intre 2 societati DAIANA_ DAIANA_ Daca un S.R.L. transfera dreptul de proprietate asupra fondului de comert catre un alt S.R.L. ce acte trebuie depuse la reg com [b]de catre firma ... (vezi toată discuția)