Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

buna eu am depus la primarie cererea si in estras de cont pe data de 20 08 2018 inca nu mi sa bagat bani pe card cat timp dureaza pina imi intra bani pe card as un raspuns pe adresa petru.sarasan@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 10 Octombrie 2018
Lucrarea dosarului nu poate dura mai mult de 2 luni. Cred ca ar trebui in baza numarului de inregistrare primit la depunerea documentelor sa verificati la primarie care este stadiul solicitarii dvs.
In practica, dureaza 2/3 luni pana va intra sumele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda cumparaturi online Daniel79z Daniel79z Buna ziua , am si eu o nelămurire referitoare la cumpărăturile online de pe site-uri din afara tari, problema sta in felul următor .. Eu am făcut ... (vezi toată discuția)
Cadastru, termen cucuionut00 cucuionut00 Am depus actele pentru cadastru la jumatatea lunii aprilie si nici pana acum nu au sosit, de ce dureaza asa mult? Vara aceasta vroiam sa ma apuc de mansardare, ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare catalinc753 catalinc753 Buna ziua Am platit din luna august 2015 in doua transe suma necesara pentru efectuarea documentatiei cadastrale si intabularea a 10 parcele teren ... (vezi toată discuția)