avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prima casa

daca o persoana locuieste intr-o casa ca si coproprietar cu alte 3 persoane (deci sunt 4 coproprietari) si iese din coproprietate prin partaj , poate beneficia de programul "prima casa"?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:27, 11 Noiembrie 2009
Din cate imi amintesc, era conditia ca sa nu fie proprietar la momentul aparitiei ordonantei... indiferent ce s-a intamplat ulterior.
Nu stiu daca s-a mai modificat, se discuta de modificari in ceea ce priveste mostenitorii.
buna ziua!
nu nu poate.
declaratia sun acam asa :a) de la data intrării în vigoare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 60/2009 privind unele măsuri în vederea implementării programului “Prima casă” nu am deţinut şi nu deţin în proprietate o locuinţă, individual sau în comun, împreună cu alte persoane, indiferent de modul în care a fost dobândită şi nici nu am în derulare un credit ipotecar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare drepturi succesorale pentru a fi eligibil la prima casa michaella84 michaella84 Buna ziua, Eu si sotul meu am vrea sa ne inscriem in programul \"Prima Casa\" dar el nu este eligibil deoarece dupa decesul tatalui sau detine impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Prima casa gabi_br.ro gabi_br.ro pot beneficia de o refinantare a unui credit de nevoi personale aflat in derulare si al unui descoperit de cont pe card(ambele sunt credite de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Norme aplicare program "prima casa" alioana alioana In contextul HG 717/2009 cu modificarile care au mai fost si in care se precizeaza la criteriile de eligibilitate pentru achizitia de locuinte prin programul ... (vezi toată discuția)