avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este obligatoriu ca un medic cu cabinet organizat sub ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este obligatoriu ca un medic cu cabinet organizat sub formă de SRL să dețină casă de marcat?

Un medic care are cabinet medical organizat sub forma de SRL (asociat unic) este obligat conform legilor fiscale in vigoare sa detina casa de marcat?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tiberiu60 , utilizator 16:14, 17 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, pt ca aveti SRL. Erati exceptat daca activitatea se desfasura sub alta forma:

Norme OUG 28/1999:

Art. 15. - Intră sub incidenţa prevederilor art. 2 lit. f) din ordonanţa de urgenţă profesiile liberale, sub toate formele de organizare care nu implică crearea unei societăţi potrivit Legii nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cum ar fi, fără însă a ne limita la acestea, cele desfăşurate de către medici, avocaţi, notari publici, executori judecătoreşti, experţi tehnici şi contabili, contabili autorizaţi, auditori financiari, consultanţi fiscali, arhitecţi, traducători, sportivi, precum şi de alte persoane fizice care prestează servicii cu caracter profesional în domeniul ştiinţific, literar, artistic şi educativ.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate casa de marcat electronica pentru intreprindere individuala TheodorDoru TheodorDoru Buna ziua, As avea o rugaminte. Ati putea va rog sa ne confirmati, daca ne trebuie sau nu casa de marcat electronica, pentru o Intreprindere Individuala. ... (vezi toată discuția)
Auditor energetic luminitaegri luminitaegri In situatia in care am un PFA si ofer audit energetic pt constructii, am nevoie de casa de marcat, sau pot factura si emite chitanta fiscala?[quot] (vezi toată discuția)
Casa de marcat obligatorie pentru cabinet medical individual? ciandreiciu ciandreiciu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu info in legatura cu un Cabinet Medical Individual. Vreau sa stiu daca exista obligativitatea dotarii cu casa de marcat si ... (vezi toată discuția)