avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare pentru niste amenzi la ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Executare pentru niste amenzi la ANAF

Buna ziua,soțul meu a avut niste amenzi la ANAF,dintre care o parte dintre amenzi și venituri din despăgubiri au venit de la Tulcea cu o suma de 600 lei,timp in care s.a plătit de la locul de munca câte 300 lei pe lună și totuși cei de la BCR și.au oprit și ei câte 150 lei-300 lei până s.a achitat suma,după câteva zile a venit un plic la munca precum că am achitat suma,doar că nu ne.am dus la Tulcea,dar avem foaia de la ANAF care dovedește că am platit tot....dupa ce am achitat suma de 600 lei,a mai venit un alt plic de la ANAF în care scria că mai are de plata încă 750 lei din Vălenii de Munte Prahova,cand a fost băgat salariul i s.au extras tot de la banca o suma dea 700 lei,și a fost la Vălenii de munte și a achitat toată suma...am fost la banca să ne deblocheze contul cu sumele care au fost oprite adică vreo 1200 lei...la banca ni s.a spus că nu mai avem nimic de plata la ANAF ,ni se.a dat un număr de telefon la care sa sunam sa spunem sa ne deblocheze contul dar răspunde un robot...noi am vrea sa vorbim cu o persoana fizica că sa ne deblocheze contul,daca ne puteți spune și nouă cu cine sa mai vorbim sau sa sunam...așteptăm răspunsuri și păreri...va mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:51, 28 Octombrie 2018
Reformulati textul, daca se poate, pentru ca desi ati scris mult, nu se prea intelege ce doriti de fapt, acesta fiind si motivul pentru care nu vi s-a raspuns pana acum. Ok?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronunțare Popacristian09@yahoo.ro Popacristian09@yahoo.ro Am avut pronunțarea și aș vrea să știu ce mai urmează sau daca trebuie sa mai fac ceva , cum pot legal sa anunt banca sa imi deblocheze contul. ... (vezi toată discuția)
Refuzul primarieri de a lua in evidenta auto Johnny9900 Johnny9900 Buna ziua. Ma numesc Ionut M., din Valenii de Munte judet Prahova. De curand am achizitionat un autoturism si am mers la biroul taxe si impozite al primariei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări ... dresdros12 dresdros12 Bună ziua! Am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări am găsit aceasta platformă, unde sper ca voi găsi răspunsuri la intrebarile mele. La data ... (vezi toată discuția)