avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retragere/revocare/anulare declaratie facuta la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retragere/revocare/anulare declaratie facuta la notar

Buna ziua. Am dat o declaratie la notar prin care am spus ca sunt de acord ca o societate sa isi desfasoare activitatea in mod gratuit in cladirea mea, nestabilind perioada. Cum imi pot retrage/revoca/anula acea declaratie facuta la notar? Nu as dori sa ajung in instanta, ci doar sa nu mai permit acelei societati sa imi foloseasca cladirea si sa le acord o perioada rezonabila de timp sa elibereze cladirea. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Stefan.B , utilizator 16:19, 18 Octombrie 2018
In afara acelei declarații, ati mai încheiat și în contract de comodat/închiriere?

raluk0207 a scris:

In afara acelei declarații, ati mai încheiat și în contract de comodat/închiriere?

Nu, nu am incheiat alt act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere/revocare/anulare declaratie facuta la notar Stefan.B Stefan.B Buna ziua. Am dat o declaratie la notar prin care am spus ca sunt de acord ca o societate sa isi desfasoare activitatea in mod gratuit in cladirea mea, ... (vezi toată discuția)
Comodat magdutza80 magdutza80 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Este vorba despre o firma care are punct de lucru la o anumita adresa. Acum vrea sa mute sediul social la adresa unde are ... (vezi toată discuția)
Retragere consimtamant Stefan.B Stefan.B Buna ziua. Eu detin o cladire pe proprietatea altei persoane (am construit cladirea cu acordul proprietarului terenului) si ulterior am facut o declaratie la ... (vezi toată discuția)