avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Autorizatie muzica loc public
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Autorizatie muzica loc public

Doresc sa fac un listening party într-un loc public ( pe cetatuie, cei din Cluj-Napoca, știu unde e). Pur și simplu o sa stam și o sa ascultam muzica, nimic mai mult. Întrebarea este dacă îmi trebuie ceva autorizatie, având în vedere ca o sa fie în intervalul 23-03, posibil sa nu dureze chiar asa mult, dar ca idee. Iar în caz ca trebuie autorizatie, cum o procur?

Alte discuții în legătură

Tulburarea liniştii publice la bloc Cristina3007 Cristina3007 Având in vedere intervalul orar de odihnă 22.00-8.00 şi 13.00-14.00 pe care îl respect, am probleme cu un singur vecin din tot blocul. Locuiesc într.un ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de judecata gabrici gabrici Buna daca un inspector din Cluj Napoca abuzeaza de functia sa si doresc sa deschid proces impotriva inspectorului se poate ca locul de judecata sa fie in ... (vezi toată discuția)
Cat de tare pot sa ascult muzica? irc80 irc80 Buna seara!As vrea sa stiu si eu cat de tare pot sa ascult muzica!Cei pusi pe rautati le spun de acum...ascult toate genurile de muzica incepand din ani 70 ... (vezi toată discuția)