avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond de reparatii si de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond de reparatii si de rulment

Buna ziua. Am cumparat de curand un apartament la care fostul proprietar are stransa la asociatie o suma de aprox.350 lei reprezentand fond de rulment + fond de reparatii. Intrebarea este : fostul proprietar , poate retrage banii de la asociatie chiar daca apartamentul nu mai este pe numele lui ?
Cel mai recent răspuns: I.Ro.Nic , utilizator 18:51, 25 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fd de reparatii nu se restituie.
Fd de rulment se poate restitui in conditiile:
Articolul 72 L196/2018
(5) Fondul de rulment încasat se restituie la transmiterea dreptului de proprietate, dacă prin actele translative de proprietate nu se stipulează altfel.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
CipM, utilizator
Multumesc .
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire fond rulment puimicc puimicc Va rog sa imi spuneti parerea dumneavoastra cu privire la urmatoarea speta: Cazul X este proprietarul unui apartament, locuieşte în apartament, îşi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am achiziționat un apartament în luna martie a ... Paul2210 Paul2210 Bună ziua, am achiziționat un apartament în luna Martie a acestui an de la un dezvoltator. Cei de la asociația de proprietari mi-au spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Fond rulment krysy krysy buna seara ! este normal ca sa se ceara fond rulment in fiecare luna ? eu stiu ca fondul de rulment reprezinta suma dintr`o luna mai plina din an ..cand ... (vezi toată discuția)