avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in declaratii - prescriere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in declaratii - prescriere?

Acum 23 de ani cineva a obtinut un apartament ANL pe care intre timp l-a cumparat (cu 7 ani in urma). Inainte de depunerea actelor pentru locuinta ANL, persoana respectiva a detinut un apartament in proprietate pentru scurt timp pe care l-a donat (cu uzufruct viager) si a declarat ca nu detine si nu a detinut locuinta. Daca au trecut mai mult de 20 ani, fapta s-a prescris?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:28, 26 Octombrie 2018
Cam da, si cam demult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii inchiriere locuinte pt tineri prin anl MikaelaRom MikaelaRom Pentru un apartament am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si uzufruct viager cu tatal meu. Eu si soara mea detinem proprietate ... (vezi toată discuția)
Achizitie locuinta anl URIAS URIAS Buna ziua, Locuiesc cu chirie intr-o locuintă anl de aprox. 2 ani si intentionez să o cumpăr. Mentionez că dețin in proprietateo locuință ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! un act de donatie cu uzufruct viager poate fi anulat ... Maria19901990 Maria19901990 Buna ziua! Un act de donatie cu uzufruct viager poate fi anulat de catre donatar atunci cand donatorul s-a declarat necasatorit el fiind casatorit in momentul ... (vezi toată discuția)