avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1518 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de chirie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de chirie

Bună ziua am o nelămurire mă puteți ajuta? Stau in chirie de un an jumate am un copil de 5 luni. Mi s_a întâmplat să rămân o lana restant la chirie și utilități, iar luna aceasta pe 12 am platit .problema e că daomna administrator mă scos iar restant pe luna aceasta.eu știu că am achitat tot până în prezent.eu in acest timp de un an jumate nu am primit nici o chitanță și nici bon de încasare. Observând problema care este logodnica mea ia cerut facturi și bon.din momentul in care i-am cerut tot timpul se comporta urât cu noi.acum ne presează cu suma de 611lei pentru a plăti.noi am cerut numărul de telefon al proprietarului și nu mi se dă.ne amenință că ne ea lumină și ne dă afară. Zilele astea nea adus o foaie cu somație de plată. Nu vrea să ne înțeleagă că până pe data de 9 nu avem bani. Nici bon la parcarea nu ne dă.platim 10 euro pe lună
Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:01, 25 Octombrie 2018
Buna dimineata,
Asa face aceasta administratora cu toti locatari, nu da chitanta pe sumele incasate de la proprietari/chiriasi?
E vina dvs. ca ati acceptat sa platiti fara chitanta...
Eu zic sa stati de vb. cu presedintele asociatiei, sa.l intrebati de ce procedeaza asa aceasta administratore...?
La un prieten administratorea a furat... in jur de 100000 de lei dar macar ea emitea chitante, cu toate ca nu depunea banii in contul asociatiei si nimeni nu a verificat asta...
Cat despre datul afara... mai greu sa o poata face ea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie proprietar - neplata impozit Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, De 3 ani stau cu chirie intr-un apartament de doua camere. In momentul in care m-am mutat in acest apartament am platit o luna de chirie (260 ... (vezi toată discuția)
Administratora nu mi-a eliberat chitanta in urma platii iburlacu26 iburlacu26 Am si eu o nelamurire.Am fost dat in judecata ca am avut de plata 4700 lei restanta,nu am reusit sa-i dau in timpul oferit de administratie si s-a apelat la ... (vezi toată discuția)
Plata partiala restanta chirie boxa + plata la zi pentru un nou contract sorinimob sorinimob Sunt presedintele(ales de 2 saptamani) unei asociatii de proprietari . Am inmanat ,unui proprietar ,o notificare pentru neplata(3ani si 2 luni nu a platit ... (vezi toată discuția)