avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contract comodat auto Germania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contract comodat auto Germania

Buna ziua,

Urmeaza sa plec in Germania la munca si o sa plec cu masina mamei mele.
O sa facem contract de comodat, masina are numar de RO, e inscrisa pe mama si ea o sa faca contract pe mine si dupa il traducem.

Stie cineva daca sunt probleme prin Germania cu Politia daca ai numere de Romania sau daca se poate circula asa fara probleme cu contractul de comodat ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto germania Mondeo3409 Mondeo3409 Buna ziua, Urmeaza sa plec in Germania la munca si o sa plec cu masina mamei mele. O sa facem contract de comodat, masina are numar de RO, e inscrisa pe ... (vezi toată discuția)
Mama romanca, bebe german... mamistresata mamistresata Inca nu sunt casatorita cu partenerul meu (german). Urmeaza insa sa nasc in curand. Am contract de munca in Romania, sunt plecata pentru perfectionare /studii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am cumparat o masina cu numere de ro din oradea si ... OlteanRadu91 OlteanRadu91 Buna ziua. Am cumparat o masina cu numere de Ro din Oradea si am trimis actele la o firma de inmatriculare ca sa o trec pe mine. Mi au venit numerele noi ... (vezi toată discuția)