avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... unde pot face o plangere impotriva unui autorizat ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

unde pot face o plangere impotriva unui autorizat cadastral?

Am angajat un autorizat cadastral, pentru efecuarea de masuratori cadastrale si inscriere in cartea funciara a imobilului. Am platit cat mi-a ceru, dar el de 6 luni nu si-a facut treaba. Vreau sa depun o plangere impotriva lui si sa imi recuperez actele si banii pentru a angaja pe altcineva, dar nu stiu unde. Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
coss1, utilizator
AUTORITATEA NATIONALA DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA
studiati comportamentul (sanctiuni) autorizatului aici [ link extern ] /#
si la OFICIUL CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA al judetului respectiv
Va multumesc
Buna ziua! Va rog unde pot sa fac o plângere pentru o firma de cadastru care nu a depus toate actele pentru realizarea cotării corecte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare plangere lilicrin lilicrin Cum se formuleaza o plagere catre Oficiul de cadastru? Care este modelul de adresare? (vezi toată discuția)
Actul de propietate DaddyEngineer DaddyEngineer Buna ziua, As dori sa aflu si eu cum se poate obtine un extras de CF in conditiile in care nu am decat un act de propietate pe numele tatalui.Si nu am la ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit Lioan2002 Lioan2002 Buna ziua , Parintii mei detin un tilul de proprietate de 1346 m2 pentru un teren intravilan ( la fata locului parintii tin aceeasi suprafata de cand s-a ... (vezi toată discuția)