avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reclamatie fumat in curtea scolii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reclamatie fumat in curtea scolii

Ce se poate face pentru ca elevii mari sa nu mai fumeze in curtea scolii? Am ridicat problema mai multi parinti la sedinta pe scoala, ne-au zis ca n-au ce sa le faca. Ma gandesc ca niste amenzii date/scolii directiunii i-ar sensibiliza un pic.
Mi-a zis copilul meu ca un pustan mai mare le-a oferit 1 leu daca fumeaza o tigara. E posibil asa ceva?
Am vazut la alte scoli/licee ca fumeaza pe trotuarul din fata. Arata oribil cand treci prin norii aia de fum, dar macar presupun ca in curtea scolii e respirabil.
Unde as putea sa fac reclamatie?.
Cel mai recent răspuns: ltmocanu , utilizator 16:33, 3 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o situație care de câteva zile ma consuma efectiv ... Alina Bîgiu Alina Bîgiu Buna seara. Am o situație care de câteva zile ma consuma efectiv de toată energia. Va scriu ca sa o pot lămurii măcar pentru mine . Si pentru a putea face ... (vezi toată discuția)
Poluare sonora si poluarea aerului IlieMobre IlieMobre Locuiesc la etajul 2 intrun bloc din ultracentrul muncipiului Cluj Napoca . Geamurile dau inspre o curte interioara extrem de linistita . Zillnic sunt deranjat ... (vezi toată discuția)
Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării nicsarbu nicsarbu Bună ziua, aș dori să știu dacă legea antifumat care intră în vigoare luna viitoare interzice fumatul pe casa scărilor într-un bloc cu asociație de ... (vezi toată discuția)