avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligativitate casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligativitate casa de marcat

Buna ziua,

Activitatea de instalare antene satelit -tip Telekom, Focus Sat, la domiciliul clientului poate fi incadrata in lista activitatilor exceptate de la obligativitatea folosirii casei de marcat, in baza articolului din Ordonanța de urgență nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale
Se exceptează de la prevederile art. 1 alin. (1):
l) serviciile de instalații, reparații și întreținere a bunurilor, efectuate la domiciliul clientului;

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:49, 5 Noiembrie 2018
Dumneavoastra veti presta serviciul de instalare antene satelit in numele Telekom, Focus Sat, la domiciliul clientului, caz in care nu va trebuie casa de marcat sau vindeti echipamentul si apoi va duceti la client acasa sa-l si montati, caz in care va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat pfa CataPaucean CataPaucean Buna ziua, intentionez sa devin o persoana fizica autorizata, avand calificare in domeniu. Codul CAEN este 9511 - repararea calculatoarelor si a echipamentelor ... (vezi toată discuția)
Salut, daca dețin un pfa cu cod caen 4322-lucrari de instalatii ... eduard56463 eduard56463 SALUT, daca dețin un pfa cu cod caen 4322-Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat) Si prestez servicii doar la SRL URI SI PFA URI ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal ? theya_05 theya_05 un PFA care are ca obiect de activitate amenajari interioare trebuie sa emita bon fiscal persoanelor fizice carora le presteaza servicii sau poate emite ... (vezi toată discuția)