Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

racordarea la reteaua de gaz

Am depus o cerere de racordare la reteaua de gaze stradala in aprilie 2018.Am platit racordul si nici pana acum nu mi s-a facut bransamentul.De o saptamana am primit o instiintare de la gaz est precum ca primaria a impus niste conditii greu de respectat privind refacerea covorului asfaltic si exista riscul rezilierii contractului de racordare.Ce mai pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Andr@ , utilizator 17:38, 12 Noiembrie 2018
Vedeti despre ce este vorba la primarie si eventual angajati-va in scris ca refacerea covorului asfaltic se va face pe cheltuiala dvs.
Dupa ce am platit pentru racordarea de la reteaua stradala petru 3,5m lineari 2000roni mi s-au dat toate aprobarile inclusiv de la primarie si astept de 7 luni sa se respecte contractul pentru racordare tot eu sa platesc refacerea covorului asfaltic desi alti vecini de pe aceiasi strada au reusit sa se branseze?Nu vi se pare ca e nedrept?
Poate fi nedrept, dar cred ca este o posibilitate sa nu fie reziliat contractul de racordare.
Interesează-te dacă există și alte soluții constructive pentru lucrare, ce nu distrug covorul asfaltic, precum forarea unui canal de legătură între proprietatea ta și punctul de conexiune...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea ... lillyian20 lillyian20 Buna seara, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea problema: sunt pe cale sa achizitionez un imobil la stadiul semifinisat prin credit ... (vezi toată discuția)
Racordare la gaz si canalizare Andrei1982 Andrei1982 Buna ziua As dori si eu sa pun o intrebare referitoare la racordarea la gaz si curent: Acum un an am cumparat o casa (intabulata) ... (vezi toată discuția)
Canalizare, iluminat si asfaltare buna ziua! am construit o casa ... googoosha googoosha Canalizare ,iluminat si asfaltare Buna ziua! Am construit o casa de curind si problema cea mai mare e ca nu avem canalizare pe Alee,nemaivorbind de iluminat ... (vezi toată discuția)