avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte de mana sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte de mana sub semnatura privata

Sant valabile actele de mana semnate intre 2 persoane fara nici un martor si facuta doar intr-un singur exemplar?
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 17:53, 8 Noiembrie 2018
Buna seara,
Daca sunt recunoscute de ambele parti sau daca se poate dovedi ca sunt semnate de ambele parti.
Depinde ce act. Daca e de exemplu, donatie sau vanzare apartament, nu e valabil. daca e altceva, de exemplu, inchiriere este valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriașul nu dorește sa elibereze apartamentul AndreiCHC AndreiCHC Buna seara, Am o problema cu chiriașul și as vrea un sfat de la dumneavoastră, situația este in felul următor: In luna Aprilie am închiriat ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana - valoare juridica? mihai_tomaro mihai_tomaro Ce valoare juridica are o chitanta de mana? Situatia: vreau sa inchiriez un apartament. plata avansului si a chiriei se va face cu chitanta de mana. este o ... (vezi toată discuția)
Intocmirea unei hartii de mana pentru o arvuna laurycy_r@yahoo.com laurycy_r@yahoo.com daca cineva imi poate raspunde ...vreau sa iau o arvuna de la cineva fara sa merg la notariat si in prezenta unor martori .Este valabila acea hartie ?cam ce sa ... (vezi toată discuția)