avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul pensie_concediu medical
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul pensie_concediu medical

Bună ziua,
In anii 1994, 1995, 1998 am avut concedii medicale. Concediile medicale din această perioada se iau în calcul pentru determinarea pensiei? Din analiza făcută de mine rezultă că impozitul, pensia suplimentară, șomajul au fost calculate doar din “Total salariu brut” nu și din “Concediul medical (Brut)”. Ce prevede legislația? Dacă prezint la Casa de pensii adeverințe cu valoarea concediilor medicale, se va lua în calcul și acest tip de venit?

Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului in cazul sotului avramut loredana avramut loredana Buna ziua, Ma numesc Avramut Loredana si as avea o nelamurire.Am inteles ca din net se calculeaza 85% dar sotul meu este sofer pe tir si de aceea sunt ... (vezi toată discuția)
Tichete masa comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, La calculul deducerii personale se ia in considerare si valoarea tichetelor de masa? Adica in venitul brut realizat intra si tichetele de masa? ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie mame ramonamiau ramonamiau Buna ziua! Sunt o femeie insarcinata si am urmatoarele intrebari legate de calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului: 1. avand in vedere ca in ... (vezi toată discuția)