Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua
Titlul de proprietate al tatalui meu are 1273 mp intravilan.Inainte de deces a donat 200 mp fratelui meu iar mie 1000 mp(gasit la masuratoare suprafata de 1025,77 mp teren).
Doresc sa stiu ce suprafata de pamant a ramas pe titlul de proprietate 73mp sau 47,23mp.
Va rog frumos sa-mi raspundeti la aceasta intrebare deoarece doresc sa deschid succesiunea pe acest teren.Va multumesc anticipat.
In extrasul CF ar trebui sa fie mentionate aceste date. La ce masuratoare va referiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie cu final neasteptat RIKO RIKO Am sa incep prin a va spune ca in luna iulie 2010 am primit prin donatie un teren intravilan de 4414 mp in localitatea Orsova. Terenul a apartinut bunicii ... (vezi toată discuția)
Succesiune complicata queenimob queenimob Mama a murit in anul 2000.Noi eram doi frati,eu si fratele meu.Au ramas de la mama Urmatoarele: -Un titlu cu un teren extravilan de doua hectare la camp si ... (vezi toată discuția)
Modificare rol fiscal. posibil? CIPRIAN.V CIPRIAN.V 1.Un contract de vanzare- cumparare s-a perfectat pentru un imobil cu o suprafata de 4500 mp teren si o casa, in anul 1997. 2. Nu s-a facut cadastru, s-a ... (vezi toată discuția)