themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

queenimob 
	    	Utilizator

queenimob 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 laura_agapy	                   

este vorba despre casa parinteasca,a parintilor mei.Tatal meu a murit acum 12 ani,s-a facut succesiunea atunci.acum 3 ANI a murit si fratele meu.Am  facut ... (vezi toată discuția)
	                    laura_agapy	                   

este vorba despre casa parinteasca,a parintilor mei.Tatal meu a murit acum 12 ani,s-a facut succesiunea atunci.acum 3 ANI a murit si fratele meu.Am  facut ... (vezi toată discuția)

orsaia2006	                   

Buna ziua,am si eu o intrebare ,daca ma puteti ajuta ....am un frate care a decedat acum 7 ani ,iar sotia nu a deschis succesiune ,acum 1 luna a decedat si ... (vezi toată discuția)
	                    orsaia2006	                   

Buna ziua,am si eu o intrebare ,daca ma puteti ajuta ....am un frate care a decedat acum 7 ani ,iar sotia nu a deschis succesiune ,acum 1 luna a decedat si ... (vezi toată discuția)

MagdalenaMariaGrosu	                   

Trei frați, Mare, Mijlociu, Mic.
Cel Mic, necăsătorit și fără copii (\\"singur\\") moare și rămâne apartamentul lui după el.
La scurt timp moare ... (vezi toată discuția)
	                    MagdalenaMariaGrosu	                   

Trei frați, Mare, Mijlociu, Mic.
Cel Mic, necăsătorit și fără copii (\\"singur\\") moare și rămâne apartamentul lui după el.
La scurt timp moare ... (vezi toată discuția)