avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Raspuns ancheta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Raspuns ancheta sociala

Buna ziua.Luni am prima infatisare la prioces deschis de fostul precum ca doreste ca fetita de 8 ani sa o creasca el,m am mutat din localitatea unde am stat in august,si am venit la parintii mei.Fetita se simte foarte bine aici deoarece are prieteni,loc de joaca cu foarte multi copii plus ca este atasata de parintii inca de cand era mica.Mi am refacut viata printre care si un bebe.Acum sotul prin proces imi cere pensie alimentara,doreste sa creasca el fetita pe motiv ca eu nu ma ocup de ea ci ma ocup de bebe,ca ar asista la certuri dintre mine si actualul,interogarea fetitei la tribunal,ca nu sunt conditii unde stam,ca mie nu mi place la tara si pe viitor am sa ma mut la tatal bebelusului,cere ancheta sociala unde stau acum.Intrebarile mele ar fi:
Doamna de la primarie care a facut ancheta aici a trimis raspunsul abia ieri(vineri) si procesul este luni dupa cum am mai precizat mai sus.Este posibil sa afecteze procesul in vreun fel?Are tatal sanse sa mearga fetita la el?se va face ancheta si la el acasa?(casa este inca si a mea-fiind inca proprietar)multumesc!
Cel mai recent răspuns: Desperados , utilizator 18:09, 25 Noiembrie 2018
Buna ziua,
1. Va sfatuiesc sa va angajati avocat.
2. Ancheta sociala se face la domiciliul AMBILOR parinti.
3. Ma indoiesc ca are mari sanse sa se stabileasca domiciliul minorei la el.
4. In general judecatorii nu merg pe presupuneri (poate va veti muta la domiciliul actualului sot)
5. S-ar putea sa se dea un alt termen de judecata daca nu ajunge ancheta la dosar pana luni
5. Minora sub varsta de 10 ani NU ESTE AUDIATA!
Nu ma pot muta in aceiasi casa din nou,El locuieste acolo cu iubita lui,
Am un avocat ,dar totusi am vrut niste pareri in plus.Deranjant este faptul ca in proces el aduce niste lucruri in discutie care nu au nici o treaba cu copilul,sa nu mai zic ca plateste pensie doar 200 de roni, si nu mai contribuie cu nimic,stiind faptul ca ii pot cere marirea pensiei deoarece minimul.pe economie a crescut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. divort, incredintare bebelus Erika_Alessandra Erika_Alessandra Eu si sotul vrem sa divortam. Avem o fetita de 6 luni. Ce sanse am sa-mi ramana mie fetita , avand in vedere ca nu am nici un venit? (vezi toată discuția)
Divort si incredintare copil minor sub 2 ani oana14 oana14 Buna ziua. Vreau sa divortez de sot si fetita de 1 an jumate sa ramana cu mine. Adresa mea din buletin, dar si a sotului, este la parintii lui. Eu acum ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara si stabilirea domiciliului la minor pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Ma aflu in situatia de a cere pensia alimentara pentru minora rezultata dintr-o relatie de concubinaj de 12 ani......pe langa pensie am cerut si ... (vezi toată discuția)