avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate

Bună seara,
Momentan mă aflu în concediu de maternitate și am aflat că sunt însărcinată din nou. As dori sa știu dacă mai beneficiez de concediu prenatal sau ce drepturi am in acest caz.
Menționez că am născut în aprilie anul curent. La momentul nașterii celui de al doilea copil fata de primul va fi o diferență de un an și o lună.
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Adina Albina , utilizator 10:31, 28 Noiembrie 2018
Postati-ne : data incetarii primului CCC, data nasterii celui de-al doilea copil, ce statut ati avut inainte de aintra in primul CCC .
Bună dimineața. Înainte de a intra în CCC am lucrat că profesor. Contractul de munca este suspendat din 20 mai, deci din 20 mai mă aflu în CCC. Acum am aflat că sunt din nou însărcinată și trebuie să nasc in luna mai anul viitor.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate Adina Albina Adina Albina Bună ziua. Înainte de a intra în CCC am lucrat că profesor. Contractul de munca este suspendat din 20 mai 2018, deci din 20 mai 2018 mă aflu în CCC. ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? ContSters244341 ContSters244341 Buna ziua m-am angajat si eu de doua luni si acum am aflat ca sunt gravidabeneficiez si eu de prenatal ?Daca nu beneficiez cum fac pot sa ma intorc la servici ... (vezi toată discuția)