avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În urmă cu 3 ani am făcut o plângere penală ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

În urmă cu 3 ani am făcut o plângere penală împotriva unui vecin care a construit pe teren comun, fără acordul meu, o magazie. Aș dori să o retrag, cum procedez?

In urma cu 3 ani am facut o plangere penala impotriva unui vecin care a construit, pe teren comun, fara acordul meu, o magazie. Cercetarile sunt in curs la politie. Eu as dori sa imi retrag plangerea. Cum ar trebui sa procedez?
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: flomrco47 , utilizator 15:05, 3 Decembrie 2018
Mergeti la politie si dati o declarație în acest sens.
Bun, dar care sunt consecintele pentru mine? Va trebui sa platesc pentru cercetarile deja efectuate? Precum, expertize tehnice, etc.?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, veti fi obligat la plata cheltuielilor judiciare in cazul retragerii plangerii.
Daca vreti sa evitati aceste cheltuieli si exista disponbilitate si din partea faptuitorului aveti posibilitatea sa incheiati un acord de mediere si sa specificati acolo cine le plateste.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii pt furt tia14 tia14 Buna ziua.Acum o saptamana mi-a fost furata din masina o geanta ce continea un aparat foto,mai multe obiective si accesorii.Intamplarea a facut ca hotii sa ... (vezi toată discuția)
Se poate retragere plangerea pentru tentativa de omor ? cezarad cezarad [b]Doresc sa va intreb daca in situatia unei infractiuni de TENTATIVA DE OMOR se poate retrage plangerea penala sau se pot impaca partile?[/b] Deci daca se ... (vezi toată discuția)