Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Procedura restituire bani avion Blue air

Va rog spuneti-mi cum sa actionez să îmi recuperez 2100 lei pe bilete avion Blue air; eram însărcinată în 27 săptămâni( in august 2018), medicii nu mi au dat aviz/ adeverință de zbor pentru că nu mi permitea starea de sănătate, aveam risc mare de naștere prematura;am anunțat Blue air cu câteva zile înainte de zbor și mi au dat răspunsul standard că banii nu se recuperează, după încă 2 mesaje din partea mea mi -au spus că doar taxele de aeroport se pot recupera (10% din valoarea biletelor)
Există totuși vreo cale de recuperare a banilor plătiți ? Eu am toate actele medicale care dovedesc starea mea de atunci și că nu am renunțat de plăcere la rezervări.
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:00, 8 Decembrie 2018
Trebuie sa cititi contractul incheiat precum si regulamentele companiei respective.Este greu de precizat care sunt sansele fara a studia documentele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri morale blue air maggia87 maggia87 Buna seara! Ieri, 28 decembrie 2012, am avut rezervat un bilet de avion la Compania Aeriana Blue Air, Bucuresti - Larnaca. Avionul trebuia sa decoleze la ora ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion ... Virginel Lazar Virginel Lazar Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion Bucuresti -Londra prin agentia eDreams cu compania de zbor Blue air. Zborul a fost anulat de ... (vezi toată discuția)
Bilete avion blue air Dorobat Nicoleta Carmen Dorobat Nicoleta Carmen Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o abordare juridica a unei probleme cu compania de zbor. Am cumparat 2 bilete de avion pentru mine si sotul meu dus-intors ... (vezi toată discuția)