avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion ...

Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion Bucuresti -Londra prin agentia eDreams cu compania de zbor Blue air. Zborul a fost anulat de compania de zbor. Cine trebuie sa-mi ramburseze costul biletului ? Mentionez ca am contactat agentia eDreams prin care am cumparat biletul de avion si compania de zbor pentru rambursarea banilor iar ei ma paseaza de la unul la celalat.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:01, 10 Octombrie 2022
Buna ziua,
Din cate stiu, agentia e-Dreams este doar intermediara si isi incaseaza un comision pentru furnizarea biletului.
Compania de zbor Blue-Air este cea care presteaza serviciul (zborul) deci biletele sunt ale ei.
Ar fi bine sa contactati un avocat din localitatea dvs. pentru a incepe procedura de restituire a banilor: primul pas este o notificare catre cele doua companii ( notificarea trebuie semnata si trimisa de avocat )
Nu ar strica si o plangere la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare cost bilete de avion. buna ziua. in luna februarie 2020 am cumparat 2 bilete de avion ... Sanosimproconsult Sanosimproconsult Buna ziua. In luna februarie 2020 am cumparat 2 bilete de avion de la compania Blue Air cu destinatia Londra. In urma instituirii starii de urgenta zborul a ... (vezi toată discuția)
Renunțare la intermediar din bulgaria pentru obținere compensație zbor întârziat. are valoare legală în românia împuternicirea pe care am semnat-o? djpedros djpedros Buna ziua, in luna martie 2018 am avut un zbor intarziat in urma caruia am apelat la o firma intermediara, ClaimCompass din Bulgaria, pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez avansul dat pentru o excursie in italia? Elena Tescaru Elena Tescaru Impreuna cu fratele meu am dat avansul pentru o excursie in Italia, Roma si Florenta 8 zile. Agentia ne-a anuntat ca zborul spre Roma cu Blue air a fost anulat ... (vezi toată discuția)