Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import produse cosmetice Filipine
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import produse cosmetice Filipine

Buna ziua,

As dori sa stiu si eu daca pentru importul de produse cosmetice(sampon/balsam/ulei par) din Filipine se platesc taxe vamale (altele in afara de TVA).
Mentionez ca doresc sa deschid o firma pentru import si as vrea sa le pun sub brandul meu,cei de acolo imi dau voie.
Ce autorizatii sunt necesare, ce declaratii se depun si unde anume trebuie sa ma adresez? Ma puteti ajuta cu o firma de consultanta ?

Singurul lucru de care stiu ca este 100% obligatoriu este traducerea prospectului/etichetei in cadrul unei societati de traduceri autorizate, care ofera apostila.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Import sampon si cosmetice australia linuxu linuxu Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca pentru importul de produse cosmetice din Australia se platesc taxe vamale (altele in afara de TVA). Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Plecare in turcia cu masina -leasing CRIS TIMISOARA CRIS TIMISOARA va rog sa-mi spuneti daca e nevoie ca imputernicirea data de firma de leasing pentru a pleca in afara tarii ( in cazul de fata in Turcia) trebuie tradusa si ... (vezi toată discuția)
Dol? suflete.unite suflete.unite Dol sau/ori/si altceva? In mai multe orase si pe Internet gasim reclame de genul: "Traduceri autorizate, apostilari, legalizari documente". Desi la sediul ... (vezi toată discuția)