Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand se dau banii de indemnizatie?

Deoarece fetita mea a inplinit 5luni,as dori sa stiu si eu cand se dau banii de indemnizatie,dosarul fiind depus ininte cu 2zile de a se suspenda contractul meu de la firma .Pana acum nu am primit nici o decizie si nici o confirmare ,de aceea as dori sa stiu cand vin acesti bani ca am si eu nevoie ,si de altfel toate mamele au ....
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 09:22, 16 Noiembrie 2009
Vreti sa fiti mai explicita? Cand anume (pe ce data) s-a suspendat contractul dvs? Cum ati depus dosarul pentru indemnizatie inainte de suspendare, daca la dosar se cere dovada suspendarii contractului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie pentru al 2-lea copil juliagrim juliagrim Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in ianuarie 2015. Am un copil de 2 ani si 4 luni (nascut in Aprilie 2012), cu care sunt in al 3-lea an de ingrijire (e cu ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea mai devreme din ccc la munca AnaMariaBotez AnaMariaBotez Buna ziua. As dori o informatie din partea dvs. In ianuarie 2018 fetita mea implineste 2 ani, ceea ce inseamna ca eu trebuie sa ma reintorc mai devreme la ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului si daca da, ce pasi urmez? gabi_2_ela gabi_2_ela Buna ziua. Momentan ma aflu in CCC pana sambata [b]27.august.2011[/b] ( data cand bebe implineste 2 ani) .Acum sunt insarcinata cu cel de-al doilea copil ... (vezi toată discuția)