avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vacanta cu nepoteii in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vacanta cu nepoteii in strainatate

fica mea este divortata. are 2 copii minori care sunt la ea, la noi, custodia fiind comuna. fostul sot nu vrea sa emita acel act notarial pentru ca noi, in calitate de bunici materni sa petrecem vacanta impreuna cu nepoteii in strainatate. cum putem obtine un act la judecatorie care sa inlocuiasca acel act notarial
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 20:15, 22 Decembrie 2018
Cereţi în instanţă suplinirea semnăturii tatălui, atât pentru mama, cât şi pentru bunici.Trebuie să indicaţi perioada şi destinaţia şi să nu fie în timpul programului de relaţii personale ale tatălui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea tarii cu minorul Dorisanna Dorisanna Buna.Recent am terminat procesul de divort, care a fost unul lung si anevoios.Cu fostul sot nu am ramas in relatii de prietenie si mereu incearca sa imi puna ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine dreptul de a scoate copilul din tara fara acordul mamei, pentru a-l duce in vizita la bunici? mindpw mindpw Buna ziua, Sunt divortat si am un copil cu fosta sotie. Custodia este comuna. Parintii mei locuiesc in afara tarii, pe teritoriul Uniunii Europene. Doresc ... (vezi toată discuția)
Iesirea minorului din tara Hainaru Hainaru Buna ziua.Daca mie mi sa incredintat minorul in urma divortului ,mai am nevoie de acordul tatalui de a scoate minorul din tara ? (vezi toată discuția)