Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rca

va rog sa-mispuneti .in cazul in care am o masina cu rca expirat si nu o folosesc, trebuie sa predau numerele la politie.si ce se-ntimpla daca ii fac rca acum,dupa o luna de la expirare.
Cel mai recent răspuns: floreanilie , utilizator 14:36, 3 Ianuarie 2019
Nu se intampla nimic, atat timp cat masina nu circula nu trebuie sa incheiati o polita rca.
Nu trebuie sa predati nici nr de inmatriculare nimanui, trebuie doar sa va asigurati ca nimeni nu va conduce masina pe drumurile publice fara sa aiba o polita rca valabila
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Cum vi se pare decizia cjue de obligativitate a deținerii rca, chiar dacă vehiculul nu este folosit și este parcat pe o proprietate privată? latka latka Cum vi se pare decizia CJUE de obligativitate a detinerii RCA, chiar daca vehicolul nu este folosit si este parcat pe o proprietate privata ?Cred ca aproape ... (vezi toată discuția)
Carte verde expirata,dar asigurare pe romania NeDY NeDY Am fost oprit de politie in data de 16-05-09 conducand un autoturism cu numere de Italia,a carui carte verde era expirata,dar avea RCA valabil pana in 20-07-09 ... (vezi toată discuția)