avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condamnare 10 luni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condamnare 10 luni

A fost condamnat 10 luni închisoare cu amânarea executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani pentru conducere a unui auto pe drumuri publice cu o alcoolemie de peste 0,80 alcool in sange , cu respectarea anumitor obligatii din hotarare si cu 60 ore munca in folosul comunității, dar in hotărâre nu se specifica nimic cu privire la permis la suspendarea dreptului de a conduce .Inculpatul nu a condus auto de aproape doi ani de când a fost prins băut la volan , ce se va intampla cu permisul si cu dreptul de a conduce ?
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 17:01, 6 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este vorba de o solutie de amanarea aplicarii pedepsei care a ramas definitiva, i se restituie permisul.
Se mulțumește !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)
Suspendarea/anularea dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice boby_yoghi boby_yoghi Am fost condamnat la 1an de inchisoare cu [b]amanarea aplicarii pedepsei[/b] pe o perioada de supraveghere de 2ani pentru conducere pe drumurile publice a unui ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan AndreiBota AndreiBota Buna ziua in data de 19.02.2016 am fostt prins baut la volan 0,44 in aer si 1 la mie in sange o singura proba. Va rog sa imi raspundeti ce mi se poate ... (vezi toată discuția)