avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru inventar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru inventar

Buna ziua. Am nevoie din nou de ajutor legat de registrul inventar.
In conditiile in care am listat listele de inventar din programul de contabilitate pe care il folosesc, mai trebuie completat si registrul inventar, de mana? Daca da, se completeaza fiecare pozitie de pe listele de inventar sau doar totalul pe gestiuni? Trebuie trecute si sumele datorate catre furnizori si sumele de incasat de la terti?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adri_d , utilizator 18:20, 7 Ianuarie 2019
Listati paginile, le indosariti si in celalalt registru nu mai treceti nimic. Va rog a citit si la adresa [ link extern ]
Mutumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nelamuriri-registrul jurnal si reg. inventar bianchita bianchita 1.Tin contabilitatea unui bar cu ajutorul unui sistem informatic si listez registrul jurnal la sfarsitul fiecarei luni pe care il atasez la celelalte acte ... (vezi toată discuția)
Listare rjip completat pe calculator Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna ziua, In ceea ce priveste contabilitatea in partida simpla sunt incepator. Pana acum, RJIP din programul meu are 6 randuri pe ianuarie si vreo 15 ... (vezi toată discuția)
Pfa - rjip Andita2015 Andita2015 Daca listez Registrul jurnal de incasari si plati din programul de contabilitate, cu pagini numerotate, cu tot ce se cere, e nevoie sa scriu soldurile de la ... (vezi toată discuția)