avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Termen de aplicare somatie de plata a datoriilor
Discuție deschisă în Executare silită

Termen de aplicare somatie de plata a datoriilor

Buna ziua,

Daca s-a trimis prin posta o adresa de instiintare privind infiintarea popririi de la ANAF pe data de 10.12.2018
Aceasta somatie spune ca in termen de 15 zile daca nu achitam sumele restante se va trece la infiintarea popririi.
Inseamna ca la aceasta data sumele din conturi sunt blocate nu?...daca nu am achitat datoriile

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 11:41, 11 Ianuarie 2019
Buna ziua,

Cele 15 zile se calculeaza de la data primirii somatiei, dupa care se continua cu masurile de executare.
Ultima modificare: Vineri, 11 Ianuarie 2019
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire anaf fify1 fify1 buna ziua, pe data de 11.11.2014 am primit de la anaf o somatie si un titlu executoriu emise ambele pe data de 04.11.2014 in somatie scrie ca am 15 zile de ... (vezi toată discuția)
Instituire poprire denisimona denisimona Buna ziua, Am primit acum cateva minute un sms de la o banca (cred) in care si specifica: \"Stimate Client, s-a instituit poprire pentru ... (sunt niste ... (vezi toată discuția)
Oprire bani din cont persoanl pt amenzi evascu evascu Azi dimineata,sotul meu a primit o suma de bani in contul personal,la ora 12 s-a dus sa scoata banii, de la banca i s-a spus ca banii au fost in cont la ora ... (vezi toată discuția)