avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte infiintare PFA

Buna ziua!
Pot infiinta un PFA ca instructor de aerobic, daca m-am inscris la curs, dar inca nu am diploma de finalizare, decat o adeverinta? Si pot incepe si activitatea, fara sa am probleme?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Maria_ , utilizator 12:55, 11 Ianuarie 2019
Pana nu terminati cursul si nu aveti la mana diploma, nu puteti sa mergeti la registrul comertului sa va autorizati ca pfa si nici sa incepeti sa desfasurati activitatea cu incasari si plati, cu semnarea de contracte si altele.
Multumesc frumos de informatie!
Cei care tin cursul mi-au spus ca e suficienta adeverinta, dar probabil este un mod de a a trage lumea….ca la noi :-)

george-neagu a scris:

Pana nu terminati cursul si nu aveti la mana diploma, nu puteti sa mergeti la registrul comertului sa va autorizati ca pfa si nici sa incepeti sa desfasurati activitatea cu incasari si plati, cu semnarea de contracte si altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista profesii pfa ailicec ailicec unde pot gasi lista cu profesiile pentru care se poate deschide PFA Da. Daca de exemplu la design vestimentar intra si procesul de concepere modele, executie ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa activitati fotografice - e necesara calificarea? leinad20 leinad20 Buna seara! Vreau sa infiintez un PFA, dar nu prea am inteles multe despre procedura, acte necesare, etc. Pe forum am gasit mai multe raspunsuri, dar diferite, ... (vezi toată discuția)
Detalii infiintare persoana fizica autorizata TigerHeart TigerHeart As vrea sa devin pfa, dar nu prea am inteles unele lucruri... 1) Pentru inceput, as putea sa devin pfa in domeniul web design + gazduire web? 2) Ce taxe ar ... (vezi toată discuția)