avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita a unui coproprietar minoritar al unui ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita a unui coproprietar minoritar al unui apartament

Rog info legat de posibilitatea/procedura de executare silita a cotei de participatie a unui coproprietar de apartament, fie el minoritar sau majoritar !!!
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:45, 13 Ianuarie 2019
Dați mai multe detalii, pentru că mă interesează subiectul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
flory_mr, utilizator
Se execută silit prin scoaterea la licitație în beneficiul creditorului a cotei parte din imobil care aparține debitorului.
Ceilalți coproprietari au prioritate la cumpărarea cotei părți licitate pentru a păstra imobilul pentru ei. În caz contrar vor primi contravaloarea sumei de bani pentru cota lor parte, și apoi vor fi evacuați.
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil bun comun Alexdidina Alexdidina Buna ziua ! Am o intrebare referitoare la o executare silita ! Va urma sa intru impreuna cu sora mea in posesia unui imobil printr un act de donatie in ... (vezi toată discuția)
Executare silita dia07 dia07 Va rog sa imi spuneti cum se executa silit patrea mea dintr-un apatrament primit mostenire. Mostenitori mai sunt mama si sora mea. Se scoate la licitatie doar ... (vezi toată discuția)
Executare silita coproprietate pt datoriile unui proprietar cristinadarasteanu cristinadarasteanu Buna ziua, Daca o proprietate este detinuta in indiviziune de 2 persoane iar una dintre ele are datorii mari catre stat (impozit pe venit), datorii care ... (vezi toată discuția)