avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Va rog sa imi spuneti cum se executa silit patrea mea dintr-un apatrament primit mostenire. Mostenitori mai sunt mama si sora mea. Se scoate la licitatie doar partea ce imi revine mie adica 3/8 cota parte sau tot ? Mentionez faptul ca doar partea mea nu acopera prejudiciul? Pot fi executate silit si mama si sora mea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:31, 30 Decembrie 2016
Executarea silita se poate face numai daca se face si un partaj pentru a se identifica partea dvs din acel bun.
Numai acea parte poate fi urmarita.
Si daca se scoate la licitatie cine cumpara doar partea mea ?
Poate fi cumparata de catre unul dintre comostenitori.
Multumesc
Nu e nevoie de partaj pt ca aveti o cota determinata. Cota dvs poate fi cumparata de oricine, de coproprietari sau de oricare alta persoana.

Alte discuții în legătură

Executare silita parte din coproprietate joy24 joy24 Exista urmatoarea situatie: tatal moare si casa este impartita la succesiune intre vaduva si cei 2 copii. Unul dintre cei doi mostenitori a avut un imprumut ... (vezi toată discuția)
Cui ii revine casa Justitiarul711 Justitiarul711 O persoana gireaza cu casa un imprumut la banca . Achita din datorie o suma considerabila dupa care cand ajunge la suma de 17.000 lei pleaca in strainatate si ... (vezi toată discuția)
Cota parte 5/8 executare silita. cum se poate vinde de catre adjudecatar? Florin-Marius Florin-Marius Buna ziua! Am si eu urmatoarea speta: S-a scos la licitatie (executare silita) cota parte de 5/8 dintr-un imobil. O persoana castiga la licitatie aceasta ... (vezi toată discuția)