avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Gravida angajata in 2 unitati diferite
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Gravida angajata in 2 unitati diferite

Buna ziua, in cazul unei gravide angajate in doua unitati separate, se poate intra in concediu prenatal la date diferite? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 18 Ianuarie 2019
Este un pic absurd sa intrati in concediu prenatal la doua date diferite la cei doi angajatori ... insa intrebati si la Casa de asigurari de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada determinata expirat-concediu prenatal Ioana Gafita Ioana Gafita Buna ziua! Am o intrebare legata de concediul prenatal. Am avut contract de munca pe perioada determinata pana pe data de 19 mai 2021. Sunt insarcinata cu data ... (vezi toată discuția)
Concediul de 126 de zile Tonia30 Tonia30 Daca am doua servicii si vreau sa intru in concediu prenatal (cel de 126 de zile) doar la unul din ele si la celalalt sa intru cu 3 saptamani mai tarziu se ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediul prenatal leydutza leydutza buna ziua, ma numesc Alina si as vrea sa va spun in mare problema mea si daca cineva detine informatii descpre cazul meu sa-mi dea detalii. Sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)