avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot sa ascult muzica tare la mine acasa in timpul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot sa ascult muzica tare la mine acasa in timpul zilei?

buna...am si eu o nelamurire...stau la bloc etajul 3 si dedesubt sta o vecina cu un copil de 2 ani..iar eu knd vin de la studii respectiv ora 14:30 sunt obisnuita sa dau muzica tare...aceasta il suna pe tata si ii spune ca ii doarme copilul....eu cred ca este dreptul meu sa asculat muzica atata timp kt nu este ora 21:00....:(...spuneti-mi si mie parerea voastra...
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 14:43, 18 Noiembrie 2009
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poti sa asculti muzica oricat de tare vrei.....dar la casti.
Nu te supara, dar "dreptul tau" merge pana unde nu-l incalci pe al celorlalti, adica dreptul la liniste...sau mai bine zis dreptul de a nu asculta ce muzica vrei tu sa le pui.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si dreptul vecinei nu este sa discute la telefon cu tatal dv.? Exista vreo lege despre care stiti ca ar tinde sa impiedice asta?
Poate n-am inteles despre ce anume sa ne spunem parerea... ;)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
deja este in vigoare Directiva 2002/49/EC,in momentul de fata, nivelul maxim de zgomot admis pentru spatiile de locuit este de 50 de decibeli (desi pentru perioada de noapte este de dorit sa fie de pana in 30 decibeli),spre ex. nivelul unei conversatii discrete se incadreaza intre 20-50 decibeli
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
sacalul09, utilizator
Si directiva aceasta cine o pune in aplicare si cum?
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
elga50, moderator
Agentia pentru Protectia Mediului

Alte discuții în legătură

Pot asculta muzica tare? MFilip MFilip Buna ziua, As vrea sa aflu care imi sunt drepturile de a asculta muzica/face zgomot intre orele legal prevazute,respectiv daca exista o limita de decibeli ... (vezi toată discuția)
Tulburarea folosintei locuintei - art 320 cp annamariacir annamariacir Buna ziua, Am probleme de un an de zile cu un vecin care ba asculta muzica la maxim, ba se uita la filme/tv in asa fel incat pot auzi clar la ce se uita. ... (vezi toată discuția)
Incalcarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice Arnie Arnie Buna ziua. Incep acest mesaj prin a imi cere scuze daca am postat gresit sau nu am ales categoria potrivita. Am cateva intrebari referitoare la legea 61/1991 ... (vezi toată discuția)