avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se legalizează sentința de divorț?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se legalizează sentința de divorț?

Am fost la notar pentru legalizarea actelor de divort si mi s a spus ca legalizarea se face la tribubal. De la tribubal m-au pus sa fac o cere de mana. Ce cerere? Ce ar trebui scris in acea cerere?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:50, 22 Ianuarie 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Judecatoria....................
Nr. de dosar..................

Domnului Presedinte,
Subsemnata.......................................domiciliata .............................in calitate de ( parata sau recl.) in dos. cu nr. ........al Jud........, solicit prin prezenta cerere, legalizarea sent. civ. nr.......... pronuntata la data de.......in dosarul mai sus aratat.
Anexez- sent civila cu nr. .......si chitanta taxa de timbru. in cuantum de 5 lei.

Data........................,
Semnatura..........................

Domnului Presedinte al Judecatoriei ....................................

Lecturati si aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar pe grefiera de la arhiva de ce nu ati intrebat-o? Faceti alt drum acum cu cererea, ce mare lucru era? Data viitoare va trimite dupa taxa de timbru:)
In general găsiți cereri de legalizare gata scrise la centrele xerox din cadrul instanțelor cumpărați una si o completați cu datele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)
solutie in executare dansorin dansorin buna ziua,ce trebuie sa fac sa pun in aplicare o solutie definitiva,am luat timbre,am platit taxa financiara,am inteles ca trebuie sa fac doua cereri sa le ... (vezi toată discuția)
Cerere legalizare iancu123 iancu123 as dori un model de cerere de legalizare a unei sentinte emise de judecatorie. (vezi toată discuția)