avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt

Am furat intr-un magazin de haine in valoare de 274 € , sunt in Germania ca Au Pair la o familie gazda .. m-au prins iesind din magazin , au chemat politia , mi-au luat amprente si mi-au facut poze .. pot sa stiu ce amenda as putea primi si as putea fi scutita de ceva precum ca sunt aici ca Au-Pair ?
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 14:47, 2 Februarie 2019

Marianaaaaaa a scris:

Am furat intr-un magazin de haine in valoare de 274 € ,...

Este si acesta un schimb cultural..
Dvs. le-ati aratat cum stim noi sa furam iar ei va arata cum stiu nemtii sa condamne.
Din cate stiu, pentru furt nu prea se dau amenzi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
gigiz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt Marianaaaaaa Marianaaaaaa Am furat intr-un magazin de haine in valoare de 274 € , sunt in Germania ca Au Pair la o familie gazda .. m-au prins iesind din magazin , au chemat politia , ... (vezi toată discuția)
Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin martensftw martensftw Salut am 20 de ani , azi am fost intr-un magazin am furat de 536.66 lei in incinta mall-ului Afi Palace .am intrat in magazin am bagat in ghiozdan hainele , ... (vezi toată discuția)