Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Protectia datelor

Fiind client la o banca am fost sunat de un reprezent al lor cu intrebarea.cunosc pe persoana x care ar locui pe strada dvs.cu debite la noi.intrebarea mea este:a fost legala solicitarea lor? Am sezitat banca astept in 30 zile raspuns.ica raspuns mi a inchis linia de credit printru apel inregistrar cu somatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
SIncer va spun: nu se intelege mare lucru din postarea dvs. Cine v-a inchis linia de credit? Ce s-a intamplat mai exact? Ati fost sunat de catre reprezentantii bancii si vi s-au solicitat informatii legate de alti debitori?
Da.
Deci este legal!
Nu. Daca v-au inchis si linia de credit abuziv, verificati contractul si vedeti ce clauze aveti. Ciudat totusi ca o banca sa procedeze asa. Nu am mai auzit pana acum sa inchida o linie de credit doar pt o sesizar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara- cont neinchis; plati suplimentare dorinaionela dorinaionela speta - in anul 2010 am achita o linie de creditare la o anumita banca unde aveam un card de salariu . Acu 1 saptamina ma suna de la o firma de recuperari ca ... (vezi toată discuția)
Cont credit radiat Larisa-Lory Larisa-Lory Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am o linie de credit deschisa la o banca din 2011, intr-un an nu am platit comisionul de administrare la timp ... (vezi toată discuția)
Bt direct ifn: card închis și achitat, dar acum sunt înscris în biroul de credit pentru neplată! SilviaZ21 SilviaZ21 Bună ziua, Anul trecut am utilizat un card **BT Direct IF** timp de aproximativ trei luni, după care am sunat pentru a-l închide. Un operator mi-a ... (vezi toată discuția)