avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Protectia datelor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Protectia datelor

Fiind client la o banca am fost sunat de un reprezent al lor cu intrebarea.cunosc pe persoana x care ar locui pe strada dvs.cu debite la noi.intrebarea mea este:a fost legala solicitarea lor? Am sezitat banca astept in 30 zile raspuns.ica raspuns mi a inchis linia de credit printru apel inregistrar cu somatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
SIncer va spun: nu se intelege mare lucru din postarea dvs. Cine v-a inchis linia de credit? Ce s-a intamplat mai exact? Ati fost sunat de catre reprezentantii bancii si vi s-au solicitat informatii legate de alti debitori?
Da.
Deci este legal!
Nu. Daca v-au inchis si linia de credit abuziv, verificati contractul si vedeti ce clauze aveti. Ciudat totusi ca o banca sa procedeze asa. Nu am mai auzit pana acum sa inchida o linie de credit doar pt o sesizar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara- cont neinchis; plati suplimentare dorinaionela dorinaionela speta - in anul 2010 am achita o linie de creditare la o anumita banca unde aveam un card de salariu . Acu 1 saptamina ma suna de la o firma de recuperari ca ... (vezi toată discuția)
Cont credit radiat Larisa-Lory Larisa-Lory Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am o linie de credit deschisa la o banca din 2011, intr-un an nu am platit comisionul de administrare la timp ... (vezi toată discuția)
Bt direct ifn: card închis și achitat, dar acum sunt înscris în biroul de credit pentru neplată! SilviaZ21 SilviaZ21 Bună ziua, Anul trecut am utilizat un card **BT Direct IF** timp de aproximativ trei luni, după care am sunat pentru a-l închide. Un operator mi-a ... (vezi toată discuția)