avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O persoană necunoscută i-a spus soției pe o rețea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O persoană necunoscută i-a spus soției pe o rețea de socializare că eu aș fi purtat o discuție cu o altă femeie, făcându-mi astfel probleme în familie. Ce ar trebui să fac împotriva acelei persoane rău-intenționate?

Buna ziua,
Ce îmi recomandați ca as putea face in cazul in care cineva adică o persoana pe care nu-l cunosc a trimis niște mesaje pe o rețea de socializare soției mele cum ca eu as fi purtat o discuție cu o alta femeie .... făcându-mi astfel probleme in familie !
Cum este posibil ca oricine sa aibă dreptul sa facă astfel de lucruri ?
Rugamintea mea este sa ma consiliati in ceea ce ar trebui sa fac impotriva persoanei rău intenționate, mulțumesc anticipat !
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: dogele , utilizator 06:10, 12 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actiune civila pentru defăimare. Dar, ar trebui sa stiti cum se numeste si unde domiciliază. Puteti face adresa la politie pentru a afla detaliile de mai sus.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să formulați o acțiune în răspundere civilă delictuală, solicitând repararea prejudiciului moral astfel cauzat!
Va mulțumesc foarte frumos pt răspuns !
Buna seara,
M-am consultat personal cu un avocat dar din păcate mi-a zis ca nu prea vede șanse la cazul meu pt ca nu eu sunt păgubitul ci soția și ca ea ar trebui sa depună plângere !
Între timp soția a și plecat de acasă cu copilul de 6 luni și problema este ca i-am cerut sa lase și la mine copilul de pe o zi pe alta și refuza sa mi-l lase.... ce pot face in cazul asta ?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fapta acelei persoane va afectat si pe dvs., deci, puteti formula actiunea. Acum, trebuie sa va gânditi cum doriti sa procedati. Puteti formula cerere privind stabilirea unui program de vizita pentru copil pe ordonanța presedintiala.

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu conjugal GeorgeHans GeorgeHans Sotia mea a parasit domiciliul conjugal impreuna cu fetita mea de numai 5 luni...a luat tot ce era al ei din casa,a luat lucruri de ale mele primite de la ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie copil Mihai-Nora Mihai-Nora Buna seara, am si eu o problema care ma macina enorm si nu stiu cum sa proceddez. Sunt un tata care am o fetita de 2 luni. Problema e urmatoarea, eu nu ma ... (vezi toată discuția)